top of page


Welkom

 

.. op de kook site van Frans Steijger. Zoek je een vegetarische of veganistische kok of wil je graag een kok die ook vlees en vis kan klaarmaken? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik werk al ruim 36 jaar als kok en 21 jaar daarvan als zelfstandig werkend chef kok. Behalve "lekker" is mijn eten ook gezond en ziet het er als een plaatje uit.

 

Ik heb vanaf 1997 een eigen koksbedrijf en kook overwegend vegetarisch / veganistisch / Ayurvedisch en india's voor groepen. Ik kook onder anderen voor mensen met wie ik mij verbonden voel en met mensen die iets doen op het gebied van Bewustwording.

Genieten

Ik maak bij voorkeur gebruik van plantaardige ingrediënten van zoveel mogelijk biologische kwaliteit. Tegelijkertijd is uiteraard mijn doel dat het iedereen goed smaakt. Onze smaak en reuk is een belangrijk zintuig. Ik ben er om mensen van mijn kookkunst te laten genieten en ze te verwennen. Goede zorg en aandacht voor het eten maakt een dag compleet en bevorderd de sfeer! Kwaliteit en uiterlijk staan bij mij hoog in het vaandel. Het oog wil ook wat en als het eten er aantrekkelijk uitziet krijgt het ook meer aantrekkingskracht.

En natuurlijk absoluut niet te vergeten is de passie en
creativiteit
van de kok, ik zorg voor uitgebreide en afwisselende menu"s. 

 

34.jpg

Ervaring
Ik heb de afgelopen 36 jaar veel ervaring opgedaan met het koken voor kleinere, (vanaf 5 mensen) en grotere groepen (tot ca. 500 mensen) in zowel de particuliere sector, in het bedrijfsleven, in restaurants, op festivals en evenementen. Mijn flexibiliteit en passie voor het koken is ontstaan in eetcafés en restaurants waarvan er een met 2 sterren was (leuk om dat te vermelden, en trots als een aap).

 

Als vegetarisch / veganistisch kok (en soms als ik vlees en vis bereid) voel ik mij als een vis in het water en ga elke uitdaging op het kook gebied aan.

vegetarische kok gezocht, veganistische kok gezocht, vegetarische, gerechten

Wat zegt men over mij?

Peter van de Griendt

Topsport is het wat Frans in de keuken doet. Maar tegelijkertijd is het resultaat verfijnd van smaak en uiterlijk.

 

Centrum Merkaba

Als Frans in de keuken staat weten we zeker dat er een maaltijd bereid wordt die er prachtig uit ziet en heerlijk gaat smaken. Frans is iemand die zich moeiteloos verbindt met de groep voor wie hij kookt.

 

Centrum Malsche Land

Met zorg en aandacht, lekker, verfijnd, mooi opgemaakt en smaakvol. Een streling voor het oog... genieten!

 

Giep van Werven

Vele jaren verzorgde Frans in mijn workshops de maaltijden.
Altijd met aandacht, altijd zeer smakelijk en altijd met liefde bereid.

 

 

bottom of page